Οροι και Προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι όροι χρήσης ρυθμίζουν τις σχέσεις με τους χρήστες. Εδώ, η διαδικασία παραγγελίας, πληρωμής, ακύρωσης συμβολαίου και καταγγελιών έχουν καίρια σημασία. Σύμφωνα με τους κανόνες του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών, στο τέλος του εγγράφου θα βρείτε επίσης τα έντυπα υπαναχώρησης της σύμβασης και τα έντυπα καταγγελιών που πρέπει από το νόμο να δημοσιεύσετε.

Επιπλέον, οι όροι χρήσης διέπουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και τους κανόνες για την τροποποίηση των γενικών όρων και προϋποθέσεων. Η τροποποίηση των γενικών όρων ρυθμίζεται επίσης στο νόμο και η διαδικασία δεν μπορεί να ανεχθεί σχεδόν καμία αλλαγή.

ΔΙΑΝΟΜΗ

Αυτή η ενότητα καθορίζει τις λεπτομέρειες της παράδοσης. Λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να προσδιορίσετε τη συγκεκριμένη εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε ή τις ακριβείς ώρες που επεξεργάζεστε τις παραγγελίες. Αν πάλι αποφασίσετε να γίνετε μέλος, όλα όσα γράφονται είναι υποχρεωτικά για εσάς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ COOKIES

Αυτοί οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις δεν περιέχουν πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων! Μπορείτε να εξοικειωθείτε με την Πολιτική Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων του MaxilariAftoKinitou.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ MaxilariAftoKinitou

Αυτοί οι ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ και ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ διέπουν τη σχέση μεταξύ του “Ven Trade Group EOOD”, εφεξής καλούμενο “MaxilariAftoKinitou“, αφενός, και των Χρηστών των σελίδων και υπηρεσιών Διαδικτύου που βρίσκονται στον Ιστότοπο (εφεξής “Χρήστες”), στο το άλλο χέρι.

Η Ven Trade Group EOOD είναι μια εταιρεία εγγεγραμμένη βάσει του Εμπορικού Νόμου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας με την EIK BG206980983 με έδρα και διεύθυνση διαχείρισης: BULGARIA Περιφέρεια Βάρνας, Δήμος Βάρνας, πόλη Βάρνα 9000, Περιφέρεια Vladislav Varnenchik, ul. ΠΕΡΙΠΕΡΙΚΟΝ Νο 4

Διαβάστε τους δημοσιευμένους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις στο σύνολό τους πριν χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες και τις εμπορικές υπηρεσίες που προσφέρονται στον Ιστότοπο (οι Υπηρεσίες για συντομία). Με την προβολή της Ιστοσελίδας, κάθε Χρήστης αναλαμβάνει αυτόματα να συμμορφώνεται με τους όρους που περιγράφονται παρακάτω.

Αυτό το έγγραφο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του “MaxilariAftoKinitou” και τους γενικούς όρους χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται από το “MaxilariAftoKinitou“, που ρυθμίζουν τη σχέση μεταξύ μας και κάθε χρήστη μας.

Η επιβεβαίωση των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων είναι απαραίτητη και υποχρεωτική προϋπόθεση για τη σύναψη της σύμβασης μεταξύ του Χρήστη και της «MaxilariAftoKinitou».

Με την αποδοχή των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων, ο Χρήστης συμφωνεί να υποβληθεί σε επεξεργασία τα προσωπικά του δεδομένα βάσει της σύμβασης που έχει συναφθεί μεταξύ του και του ονόματος, διεύθυνσης, τηλεφώνου, email της «MaxilariAftoKinitou».

ΟΡΙΣΜΟΙ

Για τους σκοπούς αυτών των γενικών προϋποθέσεων, οι ακόλουθες έννοιες θα πρέπει να γίνουν κατανοητές με την ακόλουθη έννοια:

Ιστότοπος – www.maxilariaftokinitou.com και όλες οι υποσελίδες του.

Καταναλωτής – είναι κάθε φυσικό πρόσωπο που αποκτά αγαθά ή χρησιμοποιεί υπηρεσίες που δεν προορίζονται για εμπορική ή επαγγελματική δραστηριότητα και κάθε φυσικό πρόσωπο που, ως συμβαλλόμενο μέρος σε σύμβαση δυνάμει του παρόντος νόμου, ενεργεί εκτός του πεδίου της εμπορικής ή επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Όροι και Προϋποθέσεις – αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι οποίοι περιλαμβάνουν όρους χρήσης, κανόνες εγγραφής και παράδοσης, εθελοντική επίλυση διαφορών, φόρμες ακύρωσης συμβολαίου και ανταλλαγής και κάθε άλλη νομικά δεσμευτική πληροφορία που βρίσκεται στον Ιστότοπο.

Προσωπικά δεδομένα – πληροφορίες για ένα φυσικό πρόσωπο που αποκαλύπτουν τη σωματική, ψυχολογική, ψυχική, οικογενειακή, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική του ταυτότητα.

Αγαθά – ενσώματα κινητά αγαθά, με εξαίρεση τα αντικείμενα που πωλούνται με αναγκαστική εκτέλεση ή με άλλα μέτρα από φορείς εξουσιοδοτημένους από το νόμο, καθώς και αντικείμενα που έχουν εγκαταλειφθεί ή κατασχεθεί προς όφελος του κράτους, που ανακοινώνονται προς πώληση από τις κρατικές αρχές.

Υπηρεσία – κάθε υλική ή πνευματική δραστηριότητα που ασκείται με ανεξάρτητο τρόπο, προορίζεται για άλλο πρόσωπο και δεν έχει ως κύριο αντικείμενο τη μεταβίβαση της κατοχής ενός αντικειμένου.

Σύμβαση πώλησης – μια σύμβαση βάσει της οποίας ο έμπορος μεταβιβάζει ή αναλαμβάνει να μεταβιβάσει την κυριότητα των αγαθών στον καταναλωτή και ο καταναλωτής πληρώνει ή αναλαμβάνει να πληρώσει το τίμημα για αυτά, συμπεριλαμβανομένων των συμβάσεων που έχουν ως αντικείμενο αγαθά και υπηρεσίες.

Σύμβαση παροχής υπηρεσιών – μια σύμβαση, άλλη από τη σύμβαση πώλησης, βάσει της οποίας ο έμπορος παρέχει ή αναλαμβάνει να παρέχει μια υπηρεσία στον καταναλωτή και ο καταναλωτής πληρώνει ή αναλαμβάνει να πληρώσει το τίμημα για αυτήν.

Διαδικασία εναλλακτικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών – διαδικασία εξωδικαστικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών, που πληροί τις προϋποθέσεις του παρόντος νόμου και διενεργείται από αρχή εναλλακτικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τέχνη. 1. Στην Ιστοσελίδα, οι Χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συνάπτουν συμβάσεις για την εξυπηρέτηση, την αγορά και την πώληση και την παράδοση των αγαθών και των υπηρεσιών που προσφέρει το “MaxilariAftoKinitou“.

ΣΕΙΡΑ

Τέχνη. 2. (1) Οι χρήστες χρησιμοποιούν τη διεπαφή του ιστότοπου “MaxilariAftoKinitou” για να συνάψουν συμβάσεις με το “MaxilariAftoKinitou” για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

(2) Η σύμβαση αγοραπωλησίας αγαθών ή υπηρεσιών θεωρείται ότι έχει συναφθεί από τη στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας από το “MaxilariAftoKinitou

(3)  Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ενός συγκεκριμένου προϊόντος ή αδυναμίας εκτέλεσης μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας, το “MaxilariAftoKinitou” διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραγγελία.

(4)  Αφού επιλέξει ένα ή περισσότερα αγαθά ή υπηρεσίες που προσφέρονται στον ιστότοπο “MaxilariAftoKinitou“, ο Χρήστης πρέπει να προσθέσει τα ίδια στη λίστα προϊόντων ή υπηρεσιών του προς αγορά.

(5)  Είναι απαραίτητο ο Χρήστης να παράσχει δεδομένα για την εκτέλεση της παράδοσης και να επιλέξει τρόπο και στιγμή πληρωμής της τιμής, μετά την οποία να επιβεβαιώσει την παραγγελία μέσω της διεπαφής του ιστότοπου.

(6)  Κατά την υποβολή μιας παραγγελίας, ο Χρήστης λαμβάνει επιβεβαίωση μέσω email ότι η παραγγελία του έγινε αποδεκτή.

Τέχνη. 3. (1) Το “MaxilariAftoKinitou” έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να συνάψει σύμβαση με λανθασμένο Χρήστη.

Το “MaxilariAftoKinitou” έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει έναν Χρήστη ως εσφαλμένο σε περιπτώσεις όπου:

1. υπάρχει μη συμμόρφωση του Χρήστη με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις.

2. Έχει διαπιστωθεί μια εσφαλμένη, αλαζονική ή αγενής στάση απέναντι στους εκπροσώπους του “MaxilariAftoKinitou“.

3. Έχουν διαπιστωθεί συστηματικές καταχρήσεις του Χρήστη κατά του “MaxilariAftoKinitou“.

ΤΙΜΕΣ

Τέχνη. 4.  (1) Οι τιμές των προσφερόμενων αγαθών ή υπηρεσιών είναι αυτές που αναγράφονται στον ιστότοπο “MaxilariAftoKinitou” τη στιγμή της παραγγελίας, εκτός από περιπτώσεις προφανούς λάθους.

(2) Στις τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, στις περιπτώσεις που προβλέπεται η χρέωση του.

Τέχνη. 5. Το “MaxilariAftoKinitou” διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών που προσφέρονται στον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, τέτοιες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Τέχνη. 6. (1) Το “MaxilariAftoKinitou” μπορεί να παρέχει εκπτώσεις για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον ιστότοπο, σύμφωνα με τη βουλγαρική νομοθεσία και τους κανόνες που ορίζονται από το “MaxilariAftoKinitou“. Οι κανόνες που ισχύουν για τέτοιες εκπτώσεις είναι διαθέσιμοι όπου εμφανίζεται η έκπτωση. Οι εκπτώσεις μπορούν να παρέχονται με διάφορες μορφές (π.χ. προσφορές, εκπτώσεις επιβράβευσης που παρέχονται μεμονωμένα, τυχαία ή ως αποτέλεσμα συμμετοχής σε διαγωνισμό ή έρευνα πελατών).

(2) Δεν μπορούν να συνδυαστούν διαφορετικοί τύποι εκπτώσεων κατά την παραγγελία και την αγορά του ίδιου προϊόντος/υπηρεσίας.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Τέχνη. 7. Όταν ο Χρήστης επιστρέφει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με δικαίωμα επιστροφής του ποσού που καταβλήθηκε για οποιονδήποτε λόγο, η τιμή που υπόκειται σε επιστροφή χρημάτων μειώνεται κατά την αξία της έκπτωσης που έλαβε για το προϊόν ή την υπηρεσία και μόνο το ποσό πράγματι πληρωθεί υπόκειται σε επιστροφή χρημάτων.

Τέχνη. 8. Ο χρήστης μπορεί να πληρώσει το αντίτιμο των παραγγελθέντων αγαθών/υπηρεσιών χρησιμοποιώντας μία από τις επιλογές που αναφέρονται στον ιστότοπο. Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι δυνατή στον ιστότοπο.

Διαμόρφωση τιμής

Οι τιμές στο e-shop είναι τελικές με ΦΠΑ. Τα έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του προϊόντος.

τιμολόγια

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα προτιμολόγιο για την αξία της παραγγελίας μέσω e-mail. Το αρχικό τιμολόγιο καθώς και το Πρωτόκολλο Αποδοχής και Παράδοσης θα σταλούν κατά την παράδοση.

Επιβολή ΦΠΑ

Όλες οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Πώληση αγαθών χωρίς καταβολή ΦΠΑ επί της τιμής δεν πραγματοποιείται.

Τέχνη. 9.    Εάν ο Χρήστης επιλέξει την επιλογή παράδοσης με courier και πληρωμής με αντικαταβολή, πρέπει να πληρώσει την τιμή των παραγγελθέντων αντικειμένων μαζί με το κόστος παράδοσης στον ταχυμεταφορέα κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Τέχνη. 10. Εάν ο Χρήστης επιλέξει μια μέθοδο πληρωμής που περιλαμβάνει τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, ο Χρήστης ενδέχεται να δεσμεύεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις ή/και τις χρεώσεις αυτού του τρίτου μέρους.

Τέχνη. 11. Το “MaxilariAftoKinitou” δεν φέρει ευθύνη εάν μια μέθοδος πληρωμής που περιλαμβάνει τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών δεν είναι διαθέσιμη ή τυχόν δυσλειτουργεί για λόγους που δεν ευθύνονται για το “MaxilariAftoKinitou”.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τέχνη. 12. Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση χωρίς να αιτιολογήσει, χωρίς να πληρώσει αποζημίωση ή πρόστιμο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποδοχής των αγαθών από τον Χρήστη ή τρίτο μέρος, και σε περίπτωση σύμβασης παροχής υπηρεσιών – από τη σύναψη της σύμβασης παροχής υπηρεσιών.

Τέχνη. 13. Για να ασκήσει το δικαίωμά του βάσει αυτής της ρήτρας, ο Χρήστης πρέπει να ειδοποιήσει απερίφραστα το “MaxilariAftoKinitou” για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εξατομικεύοντας τα αγαθά/υπηρεσίες που επιθυμεί να επιστρέψει, παρέχοντας όλα τα στοιχεία της παραγγελίας και της παράδοσης , συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του περιεχομένου και της αξίας της παραγγελίας, των στοιχείων του ατόμου που υπέβαλε την παραγγελία, των στοιχείων του ατόμου που αποδέχθηκε την παράδοση και της ημερομηνίας παράδοσης.

Τέχνη. 14. Ο Χρήστης υποχρεούται να επιστρέψει τα αγαθά με δικά του έξοδα, απαραίτητα μαζί με την απόδειξη και το τιμολόγιο, εάν υπάρχει, παραδίδοντάς τα στο “MaxilariAftoKinitou” ή σε εξουσιοδοτημένο από αυτό πρόσωπο, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία στην οποία ο Χρήστης άσκησε το δικαίωμά του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση καλώντας.

Τέχνη. 15. Κατά την επιστροφή, τα εμπορεύματα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς σημάδια χρήσης ή φθορά στην εμπορική εμφάνιση.

Τέχνη. 16. Το “MaxilariAftoKinitou” έχει το δικαίωμα να αναβάλει την επιστροφή των πληρωμών έως ότου επιστραφούν τα εμπορεύματα ή έως ότου προσκομιστεί απόδειξη ότι τα αγαθά έχουν σταλεί πίσω, ανάλογα με το ποιο από τα δύο γεγονότα συνέβη νωρίτερα.

Τέχνη. 17. Σε περίπτωση που ο Χρήστης δεν εκπληρώσει την υποχρέωσή του να επιστρέψει τα αγαθά, χωρίς να ειδοποιήσει το «MaxilariAftoKinitou» για την καθυστέρηση και χωρίς να παράσχει βάσιμο λόγο για την ίδια, θεωρείται ότι έχει ανακαλέσει τη δήλωση άσκησης υπαναχώρησης από το συμβολαιο.

Τέχνη. 18. Όταν το “MaxilariAftoKinitou” έχει επιβαρυνθεί με έξοδα σε σχέση με την εκτέλεση της σύμβασης και ο Χρήστης αποχωρήσει από τη σύμβαση, το “MaxilariAftoKinitou” έχει το δικαίωμα να διατηρήσει το αντίστοιχο ποσό για τα πραγματοποιηθέντα έξοδα ή να απαιτήσει την πληρωμή τους.

Τέχνη. 19. Ο χρήστης δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση εάν το αντικείμενο της σύμβασης είναι:

1.   για την παροχή υπηρεσιών όπου η υπηρεσία παρέχεται πλήρως και η εκτέλεσή της έχει ξεκινήσει με τη ρητή προηγούμενη συγκατάθεση του χρήστη και την επιβεβαίωση από αυτόν ότι γνωρίζει ότι θα χάσει το δικαίωμα υπαναχώρησης μετά την πλήρη εκτέλεση της σύμβασης από τον έμπορος;

2.   για την παράδοση αγαθών που γίνεται κατόπιν παραγγελίας του χρήστη ή σύμφωνα με τις ατομικές του απαιτήσεις.

Τέχνη. 22. Το «MaxilariAftoKinitou» επιστρέφει στον Χρήστη το τίμημα που κατέβαλε για τα επιστρεφόμενα αγαθά.